Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Plaže su peščane i lepo uređene. Pesak je malo krunpniji, ali ima mesta na kojima je i sitan. Polihrono je malo mesto, ali kao i iz ostalih mesta na Halkidikiju, i iz Polihrona se stiže brzo do svih plaža u okolini. Izdvojićemo one na prstu Kasandra.

Gradska plaža je duga, cista, uredna i odrzavana, more kristalno cisto, bez meduza, bez algi itd... O tome koliko se trude oko plaže, govori i činjenica da oko pola 1 ujutru polazi jedan traktor koji vuče ogroman "usisivač". Tačnije on usisa pesak i sve sto je bilo na njemu (opušci od cigareta, čaše, flaše, papuče itd), tako da nazad vraća samo čist pesak koji ostavlja izravnjat iza sebe. Stoga ujutru zatičete potpuno čistu plažu sa uredno postavljenim ležaljkama. Kada se siđe niz glavnu ulicu desno u vodi postoji manje kamenje, dok je levo, pogotovo skroz kod "Golden beach bara” sve peskovito. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju, ali su rasporedjeni naizmenično tako da postoje mesta za one koji su sami poneli sucobran i ležaljku ili peškir. Ježevi su retkost. Na plaži postoji iznajmljivanje pedolina, banana i ostalih vozila i rekvizita, kao i nekoliko kabina za presvlacenje. Postoji jedan veci park za decu, ali je on na strani grada prema mestu Hanioti.

polihrono plaza

polihrono plaza

polihrono plaza

Plaža Ksenija (Xenia beach ili Chrousso beach) se nalazi se blizu mesta Paljuri i do nje možete stići lokalnim autobusom. Idealna je za malu decu jer ima veliki pojas plitke vode. Plaže su peščane i brodićima ili kopnenim prevozom se lako može stići do ostalih plaža po Halkidikiju, kao što su one u Haniotiju ili oko Soluna. Ova plaža ne nezaobilazni deo krstarenje Toroneos zalivom.

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Polihrono 2024!