Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ako ste kolima ne propustite:

1) Hanioti - vredi videti jer je ipak glavno mesto duz istocne obale Kasandre. Udaljen je samo 4-5km i postoji manji put koji vodi do samog centra od Polihrona, a usput cete videti neke prilicno lepe i sredjene kuce. Mnogo radnji, kafica, restorana. Lepse sredjeno mesto od ostalih. Ima puno parkova i poznati gl. trg koji je zaista lepo uredjen.

2) Plaza KSENIJA - potpuno cisto more sa sitnim peskom celom duzinom, pa i u vodi. Postoje tusevi, kabine, spasioci. Sjajno!!

3) Solun - shopping po Solunu, na jednu kafu u gradu, obilazak centra i Bele Kule, a u povratku svratite u MEDITERANEN COSMOS, veliki tržni centar poput našeg Delta City-ja ili Ušća.

4) Waterlend - zar treba nesto reći? Zabavni park sa mnoštvom bazena, tobogana i ostalih spravica. Deca će sigurno uživati, a ni odrasli se neće dosadjivati.

5) Obilazak Kasandre - lepo je videti i imati predstavu o celoj oblasti, a usput mozete da svratite na neku plazu, zanimljivu tavernu ili vinariju.

6) Kalithea - kroz ovo mesto prolazite kad dolazite u Polihrono, Hanioti, Pefkohori. Prepoznacete ga po puno radnji i kafica, a kada dolazite iz pravca Soluna, posle ovog mesta su jedine vece diskoteke i veliki hotelski kompleksi na prstu.

7) Supermarketi Lidl i Masoutis - mnogo veci asortiman od lokalnih + nize cene.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Polihrono 2024!