Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ko smo mi?

Da se predstavimo. Mi smo turistička agencija Club Paradiso. Zamišljeni i osnovani kao porodična firma, a na turističkom nebu naše zemlje uspešno poslujemo, od sada već davne 2005 godine.  više od decenije.

Ovde dodje još nesto

Ljubazni predstavnici našeg tima su uz Vas od početka do završetka abeceda usluga koje spadaju u spektar našeg poslovanja: letovanje, zimovanje, avio karte, putovanja u zemlji i inostranstvu,hotelske rezervacije i transferi, sajmovi, kongresi, semiar, izleti, đačke ekskurzije, rekreativne nastave...

Žašto mi?

Čast nam je, i veliko zadovoljstvo, informisati Vas da smo, zahvaljujući uvođenju standarda koju precizno definišu nivo i kvalitet usluga, dobitnici prestiznog priznanja "Šampion turizma" pet godinu uzastopno 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013 godine u izboru YU Travel Magazina i to za organizaciju i afirmaciju kulturnog stvaralastva mladih, ekskurzija i aranzmana na Halkidikiju.

Nadamo se, da ćemo raznovrsnim programima dinamičnih sadržaja ispuniti Vaša očekivanja, pružajuci jedinstven i prepoznatljiv kvalitet po popularnim cenama. Vaše ukazano poverenje i pružena ruka saradnje obavezaće jos više tim TA Club Paradiso na putu ka novim uspesima.

Kako mi poslujemo?

 

Vizija

Kao što imate svog frizera, zubara, lekara ili piljara u koje imate poverenja, tako smatramo da bi trabalo da imate i svoju agenciju i agenta na kojeg možete računati u svakom trenutku.

Misija

Pažljivo slušamo Vaše potrebe i ideje, i na osnovi toga savetujemo koji je najbolji smeštaj za Vas. Cilj nam je da odmor provedete kvalitetno. Kada ste vi zadovoljni, tek tada naš posao i trud imaju smisla.

naš tim

Naš kolektiv je sačinjen od mladih i ambicioznih ljudi, koji neprekidno rade, kako na podizanju kvaliteta naših usluga, tako i na ličnom i profesionalnom unapređenju.

Iskrenost kao magnet

Tradicija etičkog i poštenog poslovnog ponašanja je kamen temeljac naše poslovne filozofije, i temelj čitave naše organizacije.

čime se bavimo?

Club Paradiso se bavi organizacijom i prodajom aranžmana gde spadaju: letovanja, zuimovanja, programi za doček nove godine, posete evropskim metropolama, prodajom avio karata, organizacijom festivala....

 

Šta drugi kažu o nama?

Nakon povratka s odmora, imam potrebu da vam se obratim i podelim sa Vama najpozitivnije utiske. Kao prvo, jako profesionalno pristupate sa klijentima što je veoma retko. A sto se same organizacije tiče, oduševljena sam. Moram da napomenem da sam bila ponosna kao i moja porodica, kad sam imala kome da se obratim za pomoć (mada mi nije trebala). Ostali gosti nisu tu privilegiju imali. Meni je bila čast da upoznam G-dina Srdjana, koji je toliko pozitivan i profesionalan da nemam reči. Već prvog dana je sve toliko dobro objasnio i uputio. Imali smo utisak da smo tu po ko zna koji put. Sve u svemu, sve je bilo fenomenalno. Tako da mogu samo da vam poželim puno uspeha u daljem radu. Mnogo sreće i sve najbolje od srca. I molim vas, nikako nemojte menjati predstavnika :-)

Ljiljana Milošević

Iz Zagreba sam uplatila aranzman za ljetovanje u Grckoj na Zakynthosu. U agenciji su svi bili preljubazni, cak me je decko iz agencije docekao na autobusnom kolodvoru i odvezao na mjesto polaska autobusa za Grcku. Sta se tice smjestaja, bio je odlican i sve je bilo kako su i rekli. Prezadovljna sam sa uslugom i sljedece godine definitivno opet putujem sa njima. Sve preporuke za Paradiso.

Nina Mamula

naša porodica sajtova

U želji da svojim putnicima olakšamo donošenje odluke prilikom planiranja letovanja, kreirali smo ove jedinstvene sajtove na kojima smo se potrudili da Vam prenesemo sve bitne informacije. Ideja vodilja nam je bila: "Zašto biste trošili vreme tražeći po internetu informacije o smeštaju, cenama, plažama, na više različitih sajtova, kada je svakako lakše da sve potrebne i tražene informacije nadjete na jednom unikatnom mestu". Sa velikim ponosom Vam predstavljamo našu porodicu sajtova:

 

Hoteli Halkidiki
Neos Marmaras
Sarti
Pefkohori
Hanioti
Polihrono
Paralia
Olympic beach
Nei Pori
Leptokaria
Platamon
Asprovalta
Stavros
Nea Vrasna
Tasos
Skiatos
Zakintos
Krf
Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Polihrono 2024!