Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Izleti iz Polihrona

Waterland

Jedan od najvećih vodenih parkova Evrope nalazi se na periferiji Soluna, na nekh 20-tak kilometara od centra grada. Veliki broj turista u Waterland obavezno svrati na povratku sa letovanja. Provod je nezaboravan. Gotovo savršeno mesto za porodice, mlade ljude kao i za sve koji se tako osećaju.

Krstarenje Toroneos

Ovo opušteno krstarenje izmedju Kasandre i Sitonije, prižiće Vam najlepše trenutke zabave na suncu. Tokom krstarenja brod pristaje na jednoj od mnogobrojnih plaža na Sitoniji, odakle se, posle pauze za kupanje i ručka na brodu, polazi do ostrva kornjače, gde ćete imati slobodno vreme za skakanje sa broda i kupanje u kristalno čistom moru.

 

Sveta Gora

Atos je monaška država posvećena slavi Gospoda Boga i očuvanju pravoslavlja. Ženama je pristup na ovoj Svetoj zemlji zabranjen, dok je muškarcima potrebna posebna dozvola DIAMANTIRIU, za ulazak u boravak. Krstareći pored obale poluostrv imaćete priliku da uživate u jedinstvenim pejzažima i fantastičnoj arhitekturi manastira. Krstarenje počinje iz jedne od dve luke (Ormos Panagias ili Uranopolis), odakle kreće vožnja brodom na približno 200m udaljenosti od kopna. Panoramsko razgledanje manastira, uz isrpne informacije vodiča na više jezika.


Meteori

Geološki fenomen. Oni koji ih prvi put vide pomisle da je geološko cudo, i ostaju zapanjeni prizorom... Na hiljade velikih i malih stena, spojile su se u redove kamenoih stubova. Monasi su odlučili, u želji da se što više približe Bogu, da na vrhovima stena naprave manastire. Preko 600 godina na ovim liticama živeli su i dan danas žive monasi. Danas je ostalo samo 6 aktivnih manastira manastira, Veliki Meteori, Varlam, Sveti Barbare, Sveti Nikola Anapauski, Sveti Stefan, Svet Trojca. Nakon posete i obilazaka manastira, predvidjen je kraći obilazak Kalambake, gradića koji se užurbano razvija u podnožju Meteora.

Napomena: Prikazana ponuda je informativnog karaktera. Agencija Club Paradiso ne organizuje izlete, već lokalne turističke agencije.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Polihrono 2024!