Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Poznat kao porodično letovalište, Polihrono se i ne može pohvaliti bogatim noćnim životom. Ali... Poslednjih godina meštani ubrzano razvijaju i ovaj segment ponude. Osim večernjih romantičnih i laganih šetnji duž obale mora, grad iz godine u godinu dobija nova mesta za provod i zabavu. Tokom leta u mestu se održava mnogo lepih proslava, a sve je vise lokala iz kojih se mogu čuti zvuci dobro poznatog buzukija. Nije na odmet pomenuti i da su pojedini kafići počeli da organizuju karaoke večeri, gde je smeh, muzika i provod zagarantovan.

Inače, kada se govori o pravom noćnom životu, i kada mislimo na klubove i diskoteke, ukoliko letujete u Polihronu, nećete ni za to ostati uskraćeni. Blizina mesta Kalitea (koja je centar žurki, provoda i noćnog života) daje Vam mogućnost da pobegnete od mira i da se prepustite ludom provodu.

Svakog ponedeljka i petka bar “Laskey” organizuje super karaoke, sa pregršt lepe zabave i puno smeha. S obzirom na blizinu Soluna u ponudi su vam i sledeći sadržaji: – mnoštvo barova, klubova, kafića, sve vrste restorana, tradicionalne konobe. Ako posmatramo noćni život, on je izrazito razvijen u mestima Kalitea, Poligiros kao i u svim većim mestima na poluostrvu Halkidi

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Polihrono 2024!