Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Natasa Valentino

Polihrono apartmani: Vila Natasa Valentino


Gostima se sviđa zbog:

- Ima sadržaja za decu
- Vila ima peškire
- Vila ima privatan parking
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Nataša Valentino je novi objekat u našoj ponudi Polihrono apartmani za sezonu 2017. Vila Nataša Valentino se nalazi na svega 90m udaljenosti od plaže, dok je od centra Polihrona udaljena 10-ak minuta šetnje. Ovaj objekat preporučujemo za porodice sa decom, iz razloga što vila raspolaže sa prostranim travnatim dvorištem, garniturom za sedenje, roštiljem kao i ograđenim parkingom namenjenim isključivo za goste vile. U svojoj ponudi ovaj objekat poseduje apartmane i douplex apartmane. Svi apartmani u vili imaju kupatilo, TV, klimu, wi-fi, aparat za kafu, komarnike i peškire a vila takođe raspolaže i krevecima za bebe. Postoji mogućnost upotrebe veš mašine uz doplatu. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket. Vila Nataša poseduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala. Upotreba klima uređaja je uračunata u cenu najma apartmana. Smeštajne jedinice ovog objekta koji se po kvalitetu može meriti sa hotelima kategorije 4 zvezdice čine klasični apartmani 1/3+1 i 1/4 dupleks apartmani.

Apartmani 1/3+1 su smešteni u suterenu, na prvom i na drugom spratu. Čine ih kuhinja sa kombinovanim frižiderom i rešoom (apartman u suterenu je sa šporetom) u kojoj se nalazi kauč na razvlačenje pogodan za smeštaj jedne odrasle osobe i deteta. U spavaćoj sobi, iz koje se izlazi na prostranu trerasu, se nalaze dva standardna kreveta.

1/4 dupleks apartmani su smešteni u niskom prizemlju. Sastoje se od dve odvojene spavaće sobe (jedna sa francuskim a druga sa dva odvojena standardna kreveta) i zasebne kuhinje sa šporetom i kombinovanim frižiderom.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.02076400, 23.51912200.Vila Natasa Valentino cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE