Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Aleksandra

Polihrono apartmani: Vila Aleksandra


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila ALEKSANDRA se nalazi u centralnom delu Polihrona, 80 metara udaljena od mora. Poseduje dva trokrevetna apartmana na niskom prizemlju i po dva četvorokrevetna apartmana na prvom i drugom spratu.

Apartmani u niskom prizemlju su namenjeni za boravak maksimalno do tri osobe (uključujući i decu). Sa terase u čeonom delu dvorišta se ulazi u kuhinju, u kojoj se nalazi jedan pomoćni ležaj (kauč), kuhinjski elementi, mini šporet sa rernom i aspiratorom, veliki frižider sa komorom za zamrzavanje i sto i stolice za ručavanje. Između kuhinje i sobe se nalazi kupatilo sa tuš kadom. U sobi u zadnjem delu kuće se nalaze dva ležaja (bračni i singl). Četvorokrevetni apartmani su na prvom i drugom spratu. U apartmane se ulazi preko stepeništa i ulaznih terasa u zadnjem delu vile. Najpre se ulazi u kuhinju iz koje vodi hodnik, pored kupatila ka spavaćoj sobi. U kuhinji je smešten jedan singl ležaj i sto i stolice za ručavanje. Opremljena je sa mini šporetom iznad koga je postavljen aspirator i velikim frižiderom sa komorom. U sobi se nalaze dva ležaja (jedan bračni i drugi singl) i toaletni stočić sa ogledalom, a iz nje se izlazi na terase u prednjem delu vile.

Terase na drugom spratu omogućavaju bočni pogled ka moru. Svi apartmani su opremljeni plazma TV aparatima, internetom i klima uređajima u spavaćoj sobi. Korišćenje interneta je uključeno u cenu najma apartmana.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 40.01741000, 23.52785000.Vila Aleksandra cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Aleksandra" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Aleksandra" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603