Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Aleksandra


Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetPogled na morePaket aranžmani
Polihrono apartmani letovanje 2024:
Vila Aleksandra


Gostima se sviđa zbog:

Besplatan bežični internet

Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila ALEKSANDRA se nalazi u centralnom delu Polihrona, 80 metara udaljena od mora. Poseduje dva trokrevetna apartmana na niskom prizemlju i po dva četvorokrevetna apartmana na prvom i drugom spratu.

Apartmani u niskom prizemlju su namenjeni za boravak maksimalno do tri osobe (uključujući i decu). Sa terase u čeonom delu dvorišta se ulazi u kuhinju, u kojoj se nalazi jedan pomoćni ležaj (kauč), kuhinjski elementi, mini šporet sa rernom i aspiratorom, veliki frižider sa komorom za zamrzavanje i sto i stolice za ručavanje. Između kuhinje i sobe se nalazi kupatilo sa tuš kadom. U sobi u zadnjem delu kuće se nalaze dva ležaja (bračni i singl).

Četvorokrevetni apartmani su na prvom i drugom spratu. U apartmane se ulazi preko stepeništa i ulaznih terasa u zadnjem delu vile. Najpre se ulazi u kuhinju iz koje vodi hodnik, pored kupatila ka spavaćoj sobi. U kuhinji je smešten jedan singl ležaj i sto i stolice za ručavanje. Opremljena je sa mini šporetom iznad koga je postavljen aspirator i velikim frižiderom sa komorom. U sobi se nalaze dva ležaja (jedan bračni i drugi singl) i toaletni stočić sa ogledalom, a iz nje se izlazi na terase u prednjem delu vile.

Terase na drugom spratu omogućavaju bočni pogled ka moru. Svi apartmani su opremljeni plazma TV aparatima, internetom i klima uređajima u spavaćoj sobi. Korišćenje interneta je uključeno u cenu najma apartmana.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.01741, 23.52785.Vila Aleksandra cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 03.12.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Polihrono.